Slaven iz kola u kolo igra sve bolje, pa se očekuje nasatvak serije pobjeda i u subotu na gostovanju kod Mramora. Ekipa je podmlađena i velika je borba za svako mjesto u timu.Jedan od mladih i talentovanih fudbalera Admir Zulfić-Zulfa /slika na naslovnici/ takođe želi izboriti startnu poziciju.

 "Fudbal sam započeo u Slavenu, još od pjetlića, potom igrao za pionire  Metalca, te u De Ha Centru Tuzla, gdje sam kao član kadeta bio na širem spisku za državnu reprezentaciju BiH.Nakon Tuzle ponovo dolazim u Slaven i to u juniorski pogon, koji je među najboljim u Tuzanskom kantonu.Izborili smo učešće u finalu kupa, koje će se uskro održati, a prtivnik nam je tuzlanska Sloboda", kaže talentovani Zulfić.

 Trenre juniora Slavena Merim Zoletić ističe kako je Zulfa bio među najboljim u ekipi i da je zasluženo prekomandovan u prvi tim, za koji igra os nove prvenstvene sezone, a o svom učinku kaže:

 "Odigrao sam nekoliko utakmica za prvi tim i drago mi je da trener Midhat Memišević računa na mene.Igram na poziiji centar-halfa, to mi najbolje odgovara.Najviše volim prekidati protivničke akcije i pomagati napade.Posebna specijalnost su mi golovi nakon prekida, kada prelazim u napad"./Š.G./

Slaven nastavlja pobjedonosni niz s mladim snagama
 

Vaš komentar na članak: