Sport klub „Bambi“ Tuzla, koji kao škola fudbala djeluje u Tuzli nešto više od godinu dana, od nedavno je bogatiji za vlastiti nogometni teren.Moderan objekat smješten uz nogometni stadion Luke u Slavinovićima, koji polaznicima ove škole ali i građanima, nudi vrhunske uslove za profesionalno bavljenje sportom ili rekreaciju, svečano će biti otvoren 10. juna.

  Svečanosti, koja će sadržavati prigodan program, u izvedbi najmlađih članova SK „Bambi“ i drugih učesnika, prisustvo je potvrdio veliki broj poznatih nogometnih imena iz BiH i regiona, drugih javnih ličnost, te građana Tuzle.

  "Cijeli projekat je veliko odricanje za sve nas u „Bambiju“. Stoga to želimo i obilježiti na svečan način, zajedno sa dječacima, prijatejima kluba, roditeljima i građanima. Svoj dolazak je potvrdila nekolicina mojih saigrača, trenera i menadžera iz klubova u kojima sam igrao, zatim sadašnjih i bivših reprezentativaca BiH, nogometnih legendi i drugih ljudi koji će svojim prisustvom uveličati okončanje projekta kakvim se malo klubova u BiH može pohvaliti", rekao je Enes Mešanović, vlasnik i menadžer SK „Bambi“ Tuzla.

  Objekat je sa najsavremenijom umjetnom travom, svlačionicama i baštom, izgrađen na iznajmljenom zemljištu Općine Tuzla u MZ Slavinovići.

  Na svečano otvaranje, zakazano za 10. juni u 20 sati, pozvani su svi zainteresovani, a teren će otvoriti gospodin Jasmin Imamović, načelnik Općine Tuzla./Promus media Tuzla/

  Napomena:najavni spot svečanog otvaranja možete preuzeti sa stranice YouTube putem slijedećeg linka:
http://www.youtube.com/watch?v=UekNPOrXK_M

Mladi fudbaleri ŠK Bambi

Novi stadion pruža bolje uslove za rad s mladima
 

Vaš komentar na članak: