Zahvaljujući podršci Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom u Živinicama je nedavno osnovano Privredno društvo "Naš pogled". U okviru ovog Privrednog društva djeluju Salon fizioterapeutskih usliga i Restoran Oko, sa ukupno zaposlenih 5 osoba sa invaliditetom.

 O radu Privrednog društva "Naš pogled" direktor Jasmin Jašarević kaže:

 "Poznato je da se o osobama sa invaliditetom slabo ko brine pa nam je Fond za profesionalnu rehabilitaciju dobro došao da pokrenemo naše aktivnosti. Tako sada imamo savremeno opremljen Salon fizioterapeutskih usluga, a u planu imamo i nove djelatnosti, kao što su pokretanje turističkih usluga za invalidne osobe i penzionere, kao i uslužne djelatnosti pakovanja praškastih proizvoda. Kada je riječ o pomenutom Salonu posjetioci imaju priliku koristiti naše usluge masaže, fitnes kluba, termo i krio terapije, takođe za sportiste saniramo povrede i prevencije, te za lica sa postoperativnim zahvatima imamo na raspolaganju mogućnosti za brži oporavak".

 Svi zainteresovani uz pomoć doktora i fizioterapeuta mogu dobiti kvalitetnu uslugu svaki radni dan od 10 do 18 sati i subotom od 12 do 18 sati. Uz to, cijene su veoma povoljne i prilagođene svačijem džepu/Š.G./

 

Prijemna kancelarija "Našeg pogleda"

Rukovodstvo Privrednog društva "Naš pogeld" sa direktorom Jašarevićem /u sredini/

Dio opremljenog prostora za terapeutske usluge

 

Vaš komentar na članak: