Ovih dana u našem gradu je otvorena nova prodavnica autodijelova „Eufrat“, čime je u značajnoj mjeri poboljšana ponuda  kvalitetnih dijelova za sve marke automobila. Za općinu Živinice, koja broji preko 100 hiljada stanovnika i oko 20 hiljada motornih vozila, "Eufrat" je dobro došao za vozače, jer se nalazi na pogodnoj lokaciji i ima pristup sa svih strana.

 "U ponudi su dijelovi za sva putnička motorna vozila, zaposleno osoblje posjeduje dugogodišnje iskustvo i spremni smo da izađemo u susret zahtjevima kupaca na profesionalan način. Povoljne cijene, kvalitetna usluga i originalni dijelovi svjetskih brendova autoindustrije su ono što će vlasnike motornih vozila opredjeliti da sve što im treba nađu na jednom mjestu, a to je „Eufrat“ Živinice", kaže nam direktor Omer Poljić.
 
  "Eufrat" u ponudi ima  autodijelove za sva putnička motorna vozila, zupčasto remenje, akumulatore, ulja i maziva, autokozmetiku i sve što je potrebno za održavanje motornog vozila. Za dijelove kojih trenutno nema na lageru može se izvršiti narudžba za 3 do 5 dana isporuke. Ono što je posebno bitnoo istaći je ponuda kočionih sistema za sve tipove vozila, koja se proizvodi u vlastitom pogonu firme.Direktor Poljić još ističe da je garancija na kupljenu robu od 6 mjeseci do 3 godine.

 Ono što je posebno važno istaći je povoljna lokacija, te je pristup moguć iz svih pravaca, a dozvoljen je i pristup svim vozilima na vlastiti parking. Autodijleovi "Eufrat" nalaze se u Drugoj ulici 37-a, u blizini ZE-HA ZOLE, na raskrsnici ka Prvoj ulici, Rudarskoj  i magistralnom putu M-18./S.M.-Š.G./

Nova-moderno opremljena prodavnica autodijelova

Uz kvalitetne autodijelove i pogodna lokacija je razlog više za posjetu "Eufratu"

 

Vaš komentar na članak: