Danas je otvorena prva Konzum prodavnica u Živinicama na adresi Prvog marta bb. Na više od 600 m² prodajne površine, u ponudi za kupce je bogat asortiman više od 10.000 artikala za prehranu i svakodnevnu potrošnju u domaćinstvu.

  Uz garantovano niske cijene, kupcima će na raspolaganju biti i redovne akcijske ponude što će osigurati dodatnu uštedu pri kupovini. U prodavnici je zaposleno 19 novih radnika. Povodom otvorenja, Konzum je organizovao posjetu Centru za djecu s višestrukim smetnjama „Vrati mi osmijeh“ u Živinicama, te svih 105 štićenika doma obradovao prigodnim poklonima.

  Konzum maxi u Živinicama kupcima nudi veliki izbor svježeg voća i povrća, mesa, mliječnih, pekarskih i delikatesnih proizvoda, gotovih jela i drugih životnih namirnica, te proizvoda za čišćenje, higijenu i uređenje doma. Na dan otvorenja za prve kupce pripremljeni su prigodni pokloni, a svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno. Priređena je i nagradna igra sa vrijednim fondom nagrada, koji obuhvata pet poklon kupovina u vrijednosti od po 500 KM, male kućanske aparate i poklon pakete. I druga iznenađenja, promocije, degustacije, roštiljada, kao i zabavni program za najmlađe organizovani su za posjetitelje prodavnice u Živinicama.

  Konzum je u ovoj sedmici otvorio još jednu novu prodavnicu, smještenu u Banja Luci, na adresi  Maksima Gorkog 13. U prodavnici površine 380 m² zaposleno je 14 novih zaposlenika. Osim ove prodavnica, Konzum je od početka 2012.godine otvorio i nove prodavnice u Sarajevu i Prijedoru. Radi se o manjim kvartovskim prodavnicama prilagođenim za svakodnevnu kupovinu. Širenje maloprodajne mreže Konzuma  nastavit će se i u narednom periodu./Selma Ovčina/

Danas u novom prodajnom objektu Konzuma
 

Vaš komentar na članak: