Svjetska atrakcija  Yolanda Be Cool nastupit će u okviru ATP UMAG PARTY NIGHTS programa na ATP stadionu u Umagu.Ulaznice za koncert Yolande Be Cool u prodaji su na svim prodajnim mjestima i online na www.eventim.hr

 S jednim singlom Yolanda Be Cool otišli su ravno na vrh A liste glazbene industrije. Njihov drugi singl "We No Speak Americano" (koproduciran s DCUP) prodan je u više od 5 milijuna primjeraka i postao broj 1 u 18 država, infiltrirajući se na radio postaje, TV showove i na skoro svaki dance floor u svijetu. Također poznati kao Johnson Peterson i Slyvester Martinez, Yolanda Be Cool dokazali su kako je s elanom i produkcijskim vještinama, kao podrškom, moguće ostvariti internacionalni hit bez potrebe za velikom diskografskom kućom.

  S iskustvom DJinga više od 10 godina, njihov glazbeni utjecaj proširio se daleko izvan njihovog rodnog Sydney, od stare hip hop škole do Chicago housea, techna. Turneje po Sjevernoj i Središnjoj Americi, Australiji, Aziji i Europi u prvoj polovici 2011., izlazak novog singla, stvaranje umjetničkog albuma kojim Johnson i Slyvester čuvaju svoju svježinu, potvrđuju kako ne odmaraju na starim lovorikama već nam pripremaju još puno hitova.

  Yolanda Be Cool očekuje Vas u Umagu 22.srpnja/jula na ATP stadionu i obećavaju Vam vrhunski party.

  Vidimo se u Umagu 22.srpnja/jula 2011./Snježana Jerković/

Hladno pivo sa novim spotom

  Popularni hrvatski rock sastav Hladno pivo premijerno prikazuje svoj novi spot za pjesmu "Svijet glamura" s istoimenog posljednjeg albuma. I dok "Ezoterija", najavni i prvi singl s albuma drži vrh brojnih glazbenih ljestvica te ima preko 300.000 pogleda na YouTubeu, Hladno pivo punom parom nastavlja s radom.

 http://www.youtube.com/watch?v=TUahudC-iYE

  Osim brojnih koncerata koje će odsvirati tijekom ljetne turneje, odlučili su premijerno prikazati i "Svijet glamura" iz razloga što je, kako su nam rekli: "Svijet glamura presjek stanja društva i kapitalističko-klerikalne infrastrukture koja preko medija forsira nebitne stvari i pomoću atmosfere straha i poniznosti pokušava učiniti ljude debilima koji gledaju debile. I to po principu: tko bi gori, sad je doli, dej ga noter, vadi ga van".

  Spot je uradio splitski studio PILOT te redatelji Vojan Koceić i Sine Jakelić, a spot je, prema njihovim riječima, nadahnut scenom seoskog karnevala koji parodira hrvatsko društveno-političko stanje./ProArt Zone/

YBC-Record-Heas
 

Vaš komentar na članak: