Već od sutra počinju nova sportska uzbuđenja, koja nas očekuju narednog vikenda.Prve strataju rukometašice Živinica, koje u Gradskoj dvorani u petak od 19 sati dočekuju ekipu Ljubuškog.

 Za mladu ekipu Živinica ovo će biti novi izazov i novi ispit mogućnosti najmlađe postave u najjačoj državnoj rukometnoj ligi za žene.

 Dan kasnije u istom terminu i na istom mjestu igraju rukometaši Konjuha protiv Bosne Prevent iz Visokog.Haris Begić /slika na naslovnici/ najavljuje novu golijadu i poziva publiku da ga podrži.Podsjećamo da ovaj vrsni rukometaš na svakoj utakmice postiže po 10 i više golova.

 Njznčajniji meč Drugoligaša F BiH u 11.kolu igra se u Živinicama, a sastaju se Priluk i Radnički iz Lukavca, koji je početkom sezone najavio borbu za osvajanje prvog mjesta.Priluk ima šansu da ih zaustavi u toj namjeri, čime bi pomogao Slavenu da se eventualnom pobjedom u gostima kod Mladosti, približi vodećem dvojcu Mramora i Radničkog. Utakmica između Priluka i Radničkog igra se u nedjelju, 23.oktobra u 15 sati na Gradskom stadionu u Živinicama.

 U našem gradu će se u subotu, 22. oktobra, odigrati odbojkaška utakmica između Starsa i Kule iz Gradačca.Meč u Gradskoj dvorani počinje u 12,30 sati.

 "Tim povodom pozivamo sve ljubitelje odbojke da dođu. Garantujemo vam dobru igru, a i zabavu. Nadamo se da ćete doći na naše tribine i time nam pružiti podršku", pozivnica je jedne od najbojih odbojkašica Starsa Edite Mušić.

 Za ljubitelje odbojke najavljujemo novi meč takmaca sjedeće kategorije Drugoligaša, kada u nedjelju u Gradksoj dvorani protiv domaćina Živinica igra ekipa Vogošće./Š.G./

Detalj sa utakmice Slavena i Radnika
 

Vaš komentar na članak: