Na jučerašnjoj sjednici Općinskog vijeća Živinice, kojoj je predsjedavao Mehmed Klopić,  donesene su Odluke o dodjeli općinskih priznanja i nagrada u povodu  19.juna, Dana općine Živinice.

  Za poseban doprinos razvoju općine Živinice, kako stoji u Odluci, počasnim građanima općine Živinice proglašeni su Sulejman Tihić i Zlatko Lagumdžija, predsjednici  najjačih političkih partija F BiH-SDA i SDP-a.

 Općinsko priznanje Pismena pohvala dodjeliće se Omladinskoj školi fudbala Eurogol Živinice, ef.Zijadu Muratoviću, Melihi Aličić, Nadi Hrustić i MZ Šerići.

 Pismne zahvalnice dodjeliće se Marijanu Kraljeviću (posthumno), Mehmedu Klopiću, Fuadu Nurkiću, Tihomiru Vasiću i Ramizu Čerkezoviću.

 Novčane nagrade dobiće Bajro Čaušević, Rasim Poljić, Asim Bedić, Safet Rahimić i Halid Mašić.

  Spomen plakete općine Živinice dodjeliće se kako slijedi:Ramiz Mustafić, Mumin Kozarević i DOO Malagić (bronzane plekete), Fehim Taletović, UG Izvor Selsebil Živinice i DOO SE-Sarajka Živinice (srebrne plakete), RMU Đurđevik, Zijad Jagodić i Zijad Zenunović (zlatne plakete).

  Nagrade i priznanja u povodu 19.juna, Dana općine Živinice, dodjeliće se na akademiji, koja će se održati u utorak 21.juna u velikoj sali BKC-a./Š.Gadžo/

OŠF Eurogol-osvajač mnogih pehara, medalja i diploma u zemlji i inostranstvu
 

Vaš komentar na članak: