Olimpiksport:Staro ime na novoj adresi

Među uspješnijim trgovinskim radnjama u gradu svakako je Olimpiksport, gdje zapažamo širok izbor sportske odjeće i obuće, kao i ostale konfekcije.Ranije je ova radnja  bila locirana na ulazu u Bezistana, ali je nakon Nove godine preseljena u poslovni objekat do Pošte.

  Zaposleni u  Olimpiksportu nam govore kako je kupcima na raspolaganju veliki izbor kvalitetnih proizvoda po najnovijoj modi:

  "Opredjelili smo se da kupcima ponudimo kvalitetnu robu, svjetski poznatih proizvođača. Riječ je o specijaliziranoj trgovinskoj radnji sportske modne odjeće i obuće. Zastupnici smo modnih brendova Tom tailor, Exit, Evolution, kao i sportske odjeće i obuće ADIDAS, NIKE, CONVERSE, KAPPA, PUMA, DIADORA, koji su najtraženiji u svijetu".

 U Olimpiksportu obavještavaju svoje kupce, kako stare tako i potencijalno nove, da ih potraže na novoj adresi, koja je udaljena tridesetak metara od stare adrese, tako da se između Bezistana i prenoćišta Bosna, gdje je sada lociran Olimpiksport, "ispriječila" jedino Pošta.

 "Imamo stalna akcijska i sezonska sniženja i to je razlog  više da nas posjete svi koji žele u ove lijepe proljetne dane osvježiti obuću i odjeću, kao i neke galanterijske proizvode", poručuju iz Olimpiksporta.

 OLIMPIKSPORT JE STARO IME NA NOVOJ ADRESI . /Š.G./

Olimpiksport na novoj lokaciji u središtu grada kod Pošte

Dio lijepo izložene i kvalitetne sportske obuće-samo su dio asortimana Olimpiksporta