Danas su učenici V-c razreda područne Osnovne škole u Suhoj imali raznovrsne aktivnosti.Osim redovnih časova aktivni su i u sekcijama slobodnih aktivnosti, u kojima svi pronalaze svoj krug interesovanja.Nastavnik Adem Čamdžić ovo odjeljenje vodi od prvog razreda i dobro se poznaju:

 "Djeca su mi dobri đaci, redovno izvršavaju svoje radne obaveze, pišu domaće zadatke, nauče sve što im se zada, tako da od 29 učenika 12 je bilo odličnih na polugodištu, ali će taj broj do kraja školske godine biti i veći.Tu je još 10 vrlo dobrih, 5 dobrih i samo 2 dovoljna.Vole knjige, rado posjećuju školsku biblioteku, imamo i novinarsku sekciju, koja svoje radove postavlja u vidu zidnih novina", ističe nastavnik Adem Čamdžić.

 Među odličnim učenicima su Merim Halilović, Amila Avdić, Enida Muharemović,Ajla Bajrić, Arnela Suljić, Suada Čamdžić, Aldina Bajrić, Zamira Suljić, Belma Hodžić, Rijad Delić, Mersida Mehmedović, Eldina i Albina Đulović.

 Osim u učionici, nastava se izvodi i u prirodi.Ono što posebno vole to je aranžiranje cvijeća, što su naučili na časovima kulture življenja.Posebno je aktivna novinarska sekcija, čiji su članovi ovih dana obavili pripreme za svoje zidne novine.Osim teksta rado snimaju, pa će se na zidnim novinama naći i fotografije!

  Odjljenje V-c razreda, po uzoru na velike, ima svoj izbor misica i mistera. Tako je mis odjljenjena Eldina Đulović, 1. i 2.pratilja su Suada Čamdžić i Amila Avdić, mis šarma je Enida Muharemović, a inteligencije Ajla Bajrić. Mister odjljenja je Jasmin Đulović, a odmah do njega su Merim Halilović i Rijad Delić. /Š.G./

V-c razred sa nastavnikom Ademom Čamdžićem

Sa časa u prirodi

Članovi novinarske sekcije nakon intervjua sa direktorom OŠ Šerići Munibom Pepićem

Na času tjelsnog odgoja danas imali odbojku
 

Odjeljenjske mis ljepote, šarma i inteligencije
 

Vaš komentar na članak: