Ugostiteljski, sportsko rekreativni centar Bazeni Rijeka Šerići, nakon duže pauze je ponovno počeo sa radom i otvoren je za  širu javnost.Ovo velelijpno izdanje  smješteno je u  netaknutom prirodnom okruženju i od grda Živinica je udaljeno  nekih desetak kilometara, tačnije  oko 3 km od regionalnog puta Živinice-Lukavac, u mjestu Suha, odnosno Šerići.

  "Kompleks u svojoj ponudi ima bazene za kupanje za odrasle,  kao i bazene za djecu, sa strogo filterisanom i kontrolisanom čistom  vodom, prilagodjene temperature, kao i uredjenim svlačionicama i tuševima.U sklopu kompleksa se nalazi veliki broj sportskih uređenih terena za mali nogomet, košarku, tenisko igralište, staze za šetnju i biciklizam, moderno opremljena sauna i igrališta za djecu. Dakako, tu je i  vrhunski restoran sa  odličnim izborom vina, piva i ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i veliki  broj specijaliteta od  ribe iz vlastitog ribnjaka, te telećeg i drugog mesa, kao i moderno opremljena pizzerija i gril na otvorenom", kaže nam vlasnik kompleksa Bazeni Rijeka Šerići Omer Pepić.

 Tu je i zasebno odvojena moderno uređena i klimatizirana staklena sala, pogodna za organizovanje raznih koktela i svečanih ručkova, poslovnih sastanaka  i svih drugih manifestacija.

  Ljubazno osoblje, prirodan ambijent i prihvatljive cijene su samo od nekih  razloga za posjetu ovom izuzetno atraktivnom centru./Samir Ikanović/

Kompleks prirodnog ambijenta Bazeni Rijeka Šerići
 

Vaš komentar na članak: