S obzirom na uspješnu kampanju "Hajmo u kino", koju vodi Udruženje mladih Plamen nade, kino projekcije su postale učestale, pa možemo reći da je kino ponovo oživjelo u Živinicama. Stoga nastavljamo sa pozitivnom energijom i kulturnim dešavanjima u našem gradu. Ovaj put Udruženje mladih Plamen nade dovodi ekipu legendarne sarajevske audicije, Željka Ninčića.

  Zašto Marinko Ćutuk, Hercegovac koji nakon četiri sata i dalje čami čekajući, ne nosi više majicu sa Starim mostom? Kako je Asvaltina dobila ime i još "imala sreće"? Zašto Džemsudin ne voli ni Sloveniju ni Slovence? Koji su problemi Radojke Janša, koja radi u Sloveniji u seksi baru? Šta Vuk Medojević, koji pušta brkove da bi ličio na majku, pušta da bi ličio na oca? Zašto je Veseli, izbjeglica, pobjegao i iz Kanade i iz Londona? I na kraju, kako glasi adaptacija Šantićeve pjesme Ostajte ovdje?

  Glumačka ekipa u sastavu Stanko Bogojević, Aleksandar Krstajić, Vladimir Balašćak, te autor/glumac Željko Ninčić jamče vam više od dva sata urnebesnog smijeha!

  Predstava je na repertoaru 20. juna (četvrtak) u 19,30 ssati u Velikoj sali BKC-a Živinice, a cijena ulaznice je 5 KM. Udruženje mladih Plamen nade vas ovim putem poziva da prisustvujete predstavi, te time priuštite sebi izuzetno zabavnu večer./Udruženje mladih Plamen nade/

Vaš komentar na članak: