“Play Rooms“ obavještava sve buduće mame da u suradnji sa “Školom za trudnice iz Sarajeva” organizuje predavanje koje  obuhvata psihofizičku pripremu trudnica za porod, kao i obuku  nakon poroda. Tu će biti više govora o dojenju, njegi novorođenčeta, obrada pupka, sve radnje i situacije koje prate majku u prvim danima sa bebom.

  "Škola educira sve trudnice da bi na lagan način i bez traume prošle porod, a poslije da bi bez problema i straha prihvatile sve obaveze koje dolaze sa dolaskom bebe. Cilj  je podizanje kondicije trudnice i njena psihofizčka priprema, kako bi se olakšali porođajni napori, pomoglo rađanje zdrave djece i ubrzao povratak dobrog psihosomatskog zdravlja nakon porođaja. O svemu tome i mnogo više govoriće trudnicama i budućim majkama naš trener Esfija Hamzić, sa dugogodišnjim iskustvom u akušerstvu, kako u inostranstvu, tako i kod nas", rekla nam je profesorica mr.Sanela B.Medley.

  Predavanje se sastoji od 3 časa, svaki u trajanju od 45 minuta. Cijena predavanja po polazniku iznosi 20 KM.  Predavanja će se odvijati u grupama, u različitim vremenskim intervalima i to samo subotom.

  Početak  predavanja za trudnice je subota, 5.oktobar u 10 sati.

   Za sve informacije obratite se   Vrtiću "Braco i seka", u zgradi "Bašta"- prostor br.5, gdje možete izvršiti upis i uplatu za predavanje.Takođe, u pomenutom vrtiću možete dobiti sve potrebne informacije o održavanju predavanja.

  Telefon za više informacije: 062 591 598 (od ponedjeljak-petak)

 

Vaš komentar na članak: