Ovih dana vrše se pripreme za predstojeće proljetne sjetvene radove. Poljoprivredne apoteke u gradu nastoje pratiti potrebe poljoprivrednika, a u POLJO – HEMI je već sve spremno, tako da poljoprivrednici mogu na jednom mjestu nabaviti sve što im treba.

  „Imamo  širok izbor najkvalitetnijih sjemena potrebnih svim poljoprivrednicima, posebno u predstojeće dane sjetve. Zato  pozivamo sve one koji se bave krupnim poljoprivrednim poslovima, kao i one koji rade bašte da iskoriste sve pogodnosti koje nudimo, u vidu akcijskih prodaja“, ističu u POLJO -HEMI.

  Poljoprivredna apoteka POLJO- HEMA nalazi se kraj magistralnog puta M-18, u blizini benzinske pumpe Petrol i tu se može nabaviti najraznovrsnija sjemenska roba, stočna hrana, đubriva, hranu za kućne ljubimce, poljoprivredne alatke, komplet oprema za pčelarstvo, plastične folije, mreže za ograde, te  super koncentrat za tov pilića „Protamino Classico“ po cijeni od 49,50 KM.

   Posebno ističemo povoljnu cijenu  „Minazel Plus“ za 8 KM, koji je efikasan preparat,  jer eliminiše sve simptome kod domaćih životinja i vraća rezultate proizvodnje u normalne okvire./Š.G./

Istovar vještačkih đubriva za  predstojeću sjetvu

 

 

Vaš komentar na članak: