Devetogodišnjem Sulji Numanović, Mili iz Živinica doktori su dijagnosticirali tumor na mozgu, Meduloblastoma nakon čega je bio povrgnut operaciji u UKC-u Tuzla. Nakon hirurške intervencije tumor je odstranjen, te Suljo Numanović je upućen na Kuliniku u Sarajevu, radi daljneg lijecenja, odnosno na hemoterapiju i radioterapiju.

   Devetogodšnjak treba da primjeni po 80 hemoterapija i 80 radioterapija ,te svaka primjena košta oko 1000 KM , međutim roditelji djeteta , Mujo i Dževida su nezaposleni i nisu u finansijskoj mogućnosti da samostalno priušte novac koji je potreban za liječenje.

  Inače, Numanović Suljo je završio treći razred u Prvoj osnovnoj školi u Živinicama, s odličnim uspjehom. Pored toga što je marljiv učenik, Mili je trenirao za fudbalski klub“Slaven“, te također bio aktivan član sekcije „Sufare“.
Pomozimo Sulji Numanoviću da se ponovo  zdrav i nasmijan vrati među svoje školske drugare, kao i svakodnevnim okupacijama.

  S toga se mole svi ljudi dobre volje da pomognu Sulji Numanoviću, da obezbjedi novac za daljne liječenje u Sarajevu, a to mogu na sljedeći način :
Uplatom na račun :

REIFFEISEN BANKE

Svrha doznake : POMOĆ ZA LIJEČENJE NUMANOVIĆ SULJI 092 504 348 56

Primalac: NUMANOVIĆ MUJO ŽIVINICE REIFFEISEN BANK

Transakcijski račun:161 025 000 000 0047

Za više informacija možete kontaktirati porodicu Numanović , na broj mobitela:

+38762 666 239

+38765 381 600

Sulji Numanoviću je potrebna naša pomoć
 

Vaš komentar na članak: