Obilježavajući kraj godine, predstavnici Podravke i medvjedić Lino danas su posjetili Kliniku za dječije bolesti UKC Tuzla, te prigodnim darovima iskazali potporu mališanima u njihovom što skorijem oporavku.

 „Naša posjeta i darovi koje smo pripremili su samo mali znak pažnje za mališane koji svakodnevno pokazuju izuzetnu snagu, hrabrost i borbenost. Želimo im  veselo i zdravo djetinjstvo, te se nadamo da će svi ovi mališani ubrzo biti u svojim domovima i uživati u trenucima prepunim veselja sa svojim obiteljima i prijateljima. Mi ćemo i dalje nastojati pružati potporu svoj djeci u što većem broju lokalnih zajednica kako kroz pažljivo pripremljene proizvode, tako i kroz ovakva slična druženja“, istakla je Mila Zovko, direktorica marketinga u BiH.  

  Svojim svakodnevnim radom, pored brige o njihovom zdravlju pedijatrijski odjeli nastoje djeci ublažiti strah od boravka u bolnici i učiniti ga što ljepšim, ali i roditeljima pružiti sigurnost i oslonac. Ovakve posjete im pomažu da obogate zabavni sadržaj za djecu.    

  Pored posjete bolnici u Tuzli, posjete su organizovane i pedijatrijskom odjelu bolnica u Sarajevu, Bihaću, Banjoj Luci i Bijeljini nakon kojih će uslijediti i posjete sličnim  bolnicama u Mostaru, Zenici i Istočnom Sarajevu, te će i u budućnosti nastojati pomagati da boravak djece u bolnicama bude što ugodniji./Dunja Bošnjak/  

Sa današnje posjete Klinici za dječije boleseti u Tuzli
 

Vaš komentar na članak: