Na sceni Teatar Kabare Tuzla 1.aprila od 19,30 sati na programu je predstava Narodnog pozorišta Toša Jovanović iz Zrenjanina Ne mo š pobeć od nedelje, autora Tena Štivičića, a u režiji Slađane Kilibarda.U predstavi igraju Sanja Radišić i Dejan Karlečik.

  U predstavi o mladom paru u malom prostoru, sažeto, skoro dajdžestirano – iznijeto je mnogo toga o čemu se misli tokom zajedničkog života… Autorka je koristila razna iskustva mladih ljudi, te su u predstavi iskreni, autentični i specifični.Svaka riječ je dobro izabrana i odlično plasirana u modernoj i postmodrnoj formi. Sve što čini jednu vezu je opisano i prokomentarisano, pokazano.Ona i On razmišljaju i govore o vjernosti, o razlici u karakterima, o slobodi, o ljubavi…o ljubavi – prije svega, jer naravno na kraju – LJUBAV POBJEDJUJE!

  U predstavi igraju Sanja Radišić i Dejan Karlečik,dvoje mladih glumaca u vrlo inteligentnoj i spretnoj režiji Slađane Kilibarde izvodeći pravi mali VATROMET scenskih situacija i odnosa. Dekor koji je smislila rediteljka takodje funkcioniše odlično i stvara jednu komunikativnu scensku situaciju, vrlo pogodnu za igru i za brze promjene, što je glavna karakteristika ove inteligentne predstave./Igor Burić/

Vaš komentar na članak: