Večeras je u Plavoj Sali BKC-a Živinice održano predavanje o liječenju magnetima, a predavač o ovoj temi bio je član uprave njemačke fimre Energetix za BiH Dražan Miletić. Nove metode liječenja, kao što je liječenje magnetima, mnogo su učinili da se poboljša zdravlje i spase čovjekov život.

  Magnet ima sposobnost da privlači kiseonik, što je od velikog značaja za liječenje. Naime, pod uticajem magneta kiseonik se iz zdravog tkiva kretanjem čestica iz regije veće koncentracije prenosi u regiju manje koncentracije i koncentriše u tkivu koje je izloženo djelovanju magnetnog polja. Tkivu koje je tretirano magnetnim poljem omogućeno je normalizovanje metabolizma kiseonika, olakšan unos hranljivih materija i ubrzana eliminacija štetnih materija, čime su ispunjeni osnovni uslovi za njegovo ozdravljenje.
 
  Na predavanju je izneseno niz korisnih tretmana liječenja pomoću magneta, koji su ugrađeni u  ukrasni nakit, poput narukvica, lančića i dr.Tako se preporučuje stavljanje magnetne narukvice na lijevoj ruci za osobe niskog krvnog pritiska, a na desnoj ako patite od visokog krvnog pritiska. Slabost mišića (Atrofija) liječimo postavljanjem  magnetnog srca na mjesta gdje su oslabljeni mišići.

  Evo recepta i za šećernu bolest:

  Postavite magnetno srce sa lijeve strane, gde se nalaci pankreas  2 puta u toku dana – ujutru i uveče po minimum 30 minuta. Kada spavate stavite ga ispod jastuka. Obavezno pijte namagnetisanu vodu. I tako niz primjera, od reumatskih oboljenja, bolesti srca, štitanjče i ostalih organa, čulo se večeras na predavanju, mogu imati izliječenje pomoću magneta ugrađenih u razne nakite!/Š.G./

Posjetioci večerašnjeg predavanja nagrađeni magnetnim nakitom
 

Vaš komentar na članak: