Danas je održana press konferenicia RK Konjuh, pred  subotnju utakmicu protiv Goražda. Konjuh igra protiv ekipe od koje je novembra prošle godine izgubio i od tada Stolari ne znaju za poraz. Želja je svih da i poslije subotnje utakmice Konjuh ostane neporažen, a na press konferniciji novinarima su govorili dirketor kuba Jasminko Omerefendić, trener Emir Junuzović, igrač Gafar Hadžiomerović i predsjednik Skupštine Udruženja Armije zmajeva Damir Čaušević.

 
 "Protiv Goržda neće biti lako, u dobroj su formi, ali uz pomoć navijača idemo po nova 3 boda i s razlikom kakva je bila i na našem gostovanju. Našom pobjedom bi izbacili Goražde iz borbe za titulu prvaka BiH. Proteklih 12 utakmica nismo pretrpjeli poraz, pa želimo da taj skor povećamo nakon utakmice sa Goraždom", rekao je trenr Emir Junuzović.
 
 Gafar Hadžiomerović je istakao spremnost igrača da daju sve od sebe za novu pobjedu, svi su spremni i treba se nadati najboljem, rekao je Hadžoiomerović.
 
 Predstavnik navijača Damir Čaušević je rekao da će Armija zmajeva nakon putovanja u petak u Zenicu doći da navija i za Konjuh u maksimalnom broju, kako bi zajedno proslavili pobjedu protiv Grčke i naravno Konjuha protiv Goražda.
 
 Jasmin Omerefendić je pozvao navijče da dođu bodriti klub u što većem broju:
 
 "Iz utakmice u utakmicu, bar kada je u pitanju domaći teren, igramo derbi mečeve i pobjeđujemo, u subotu nam dolazi Goražde, takođe derbi meč i njihova posljednja prilika da se približe vrhu tabele, ali mi ćemo slaviti".
 
 Utakmica između Konjuha i Goražda igra se u subtu, 23.marta od 19 sati u Gradskoj dvorani Živinice./Š.Gadžo/
 

Sa današnje press konferencije u Konjuhu
 

Vaš komentar na članak: