Pred utakmicu 15.kola rukometne Premijer lige BiH između Konjuha i Čapljine u Živinicam, danas je održana press konferencija, na kojoj su novinarima govorili direktor kluba Jasminko Omerefendić, trener Emir Junuzović i igrač Gafar Hadžiomerović. Svi hvale svog subotnjeg protivnika, ali priželjkuju pobjedu!

 
 "Protiv Bosne smo pružili dobru igru, pokazali smo da možemo dobro igrati svih 60 minuta, ali to je pošlost, okrećemo se našem novom protivniku. Čapljina je veoma jaka ekipa koja još nije izgubila domaću utakmicu, igraju moderan rukomet i zasluženo zauzimaju gornji dio tabele. Mi želimo zadržati  visoku poziciju na tabeli, zato se dobro pripremamo i nadamo se novoj pobjedi", rekao je trener Emir Junuzović.
 
 Direktor Jasmin Omerefendić se zahvalio brojnim navijačima koji ponovo popunjavaju sva mjesta na tribinama i to je velika podrška uspjehu ekipe. Gafar Hadžiomerović igra sve bolje pa je prije dva dana igrao za reprezentaciju TK protiv juniora BiH. O utakmici i narednom protivniku kaže:
 
 "Imamo još jednog velikog protivnika, ali i mi igramo sve bolje, pa uz veliku podršku sa tribina mislim da ćemo postići još jednu važnu pobjedu i tako se revanširati našim gostima za jesenji poraz u Čapljini".
 
 Dobre igre Konjuha i visok plasman na tabeli privukao je ponovo veliki broj gledalaca, pa će i naredni meč pratiti preko hiljadu navijača! Utakmica između Konjuha i Čapljine igra se u Gradskoj dvorani Živinice 9.februara, sa početkom u 19 sati./Š.G./ 

Sa današnje press konferencije RK Konjuh
 

Vaš komentar na članak: