Danas su Prilučani na gostovanju u Dubokom Potoku kod Ingrama poraženi rezulztatom 0:1. Ekipa trenera Dževada Šećerbegovića pružala je dopadljivu igru, imala izgledne prilike za postizanje gola, ali lopta nije htjela u mrežu.

 Prvi dio utakmice završen je bez golova. Priluk se znalački branio, a u drugom poluvremenu ozbiljno je prijetio. Najpovoljnije prilike za postizanje gola imali su Kamberović i Muminhodžić /slika na naslovnici/, ali ih nisu uspjeli pretvoriti u golove.Svoju jedinu pravu priliku Ingram je imao kada im je sudija dosudio penal, zbog prekršaja nad Sejdićem.Siguran izvođač najstrožije kazne bio je Širbegović, pa su tako domaćini postigli vrijednu pobjedu.

 Narednog vikenda NK Priluk dočekuje na stadionu Slavena ekipu Radnika iz Lipnice, što će biti nova prilika da se postigne pobjeda i ostane u trci za prvaka!

   U ostalim utakmicama 18.kola Druge lige F BiH-Sjever postignuti su slijedeći rezultati: Odžak-Bosna Mionica 3:4, Mladost Malešići-Dinamo 6:0, Hajduk-Mramor 1:1, Radnik Bosna Kalesija 2:1, Sloga Tojšići-Mladost Tinja 3:1, Tuzla-Radnički 2:0 i Sloga Tolisa-Bratstvo 0:3.

 Na tabeli vodi Bratstvo sa 37 bodova, bod manje imaju Sloga Tojšići i Mramor, dok je Priluk sada na 4.mjestu sa 34 boda, a narendni protivnik je Radnik iz Lipnica sa bodom manje!/Š.G./

 

Kamberović nije uspio postići gol
 

Vaš komentar na članak: