Uzgajivačnica Njemačkih ovčara i Tornjaka Speed Agility u Priluku, vlasnika Semira Klapića i dalje bilježi vrhunske rezultate. Na raznim izložbama u zemlji i inostranstvu Semir je dobio niz vrijednih priznanja za svoj rad, a uz to uspio je steći sudijska zvanja i priznanja za djelatnost kojom se bavi.

  "Trudimo se da sve bude super, iskoristili smo vremenske uslove i proširili smo poligon, uljepšali ga i radimo još bokseva, tako da će uskoro izgledati još ljepše", kaže nam uporni Klapić.

  Unija kinološkog saveza BiH je izdala potrebna uvjerenja da je Semir Klapić pokazao visok novi znanja o psima iz I i II FCI grupe. Takođe je uspješno nedavno obavio stažiranja za kinološkog sudiju u Gradačcu, Brčkom, Bijeljini i Prijedoru kod različitih sudija,  čime je pokazao svoju svestranost i temeljitost kada je u pitanju pravilan uzgoj pasa.

  Uzgajivačnica u Priluku pravi je uzorak kako se treba baviti ovim poslom, za koji osim znanja treba imati i mnogo ljubavi, da bi se uspjelo, kao što je to pošlo za rukom Semiru Klapiću./Š.G./

Dobro došli u Speed Agility

Kreativnost u prvom planu

Pehar kao priznanje za pravilan uzgoj

Sa stažiranja za kinološkog sudiju u Bijeljini
 

Vaš komentar na članak: