Iako je danas dolazilo do čestih smjena oblačnog i vedrog vremena, na bazenima Erna u Priluku okupilo se preko 250 posjetilaca.Vlasnik bazena Suad Mujaković, uprkos smanjenoj posjeti, ne krije zadovoljstvo:

  «Početkom sezone bilo je loše usljed kišnog perioda.Ali, poslije je bilo sve bolje i posjete su povećavane iz dana u dan, tako da dnevni rekord iznosi preko 800 prodatih ulaznica.Zadovoljni smo današnjom posjetom, jer je vrijeme bilo promjenljivo».

  Osim velikog i dječijeg bazena, sa veoma čistom vodom,  kompleks Erna ima terene za rekreaciju, odbojkaško i igralište za mali nogomet, restoran i druge sadržaje.

  Priluk je smješten na obalama Modračkog jezera i u ovom selu ima mnogo vikendica.Tu smo zatekli i Fabijana Milića, koji hvali kompleks Erne i zaposleno osoblje:

   «Bazeni Erna postali su prepoznatljivi po svojoj ljepoti i zadovoljstvu koje pružaju svojim gostima.Svi mi koji ovdje imamo vikendice, a to je TK u malom, rado navraćamo na bazene i restorane ovog kompleksa.Voda je čista i ugodna za kupanje».

  «Danas mo za naše posjetioce organizovali nagradnu igru, a sretni dobitnici nagrađeni su DVD plejerom, večerom za dvije osobe i noćenjem u našem hotelu kraj bazena», kaže Mujaković.

  Bazeni Erna privlače sve više posjetilaca s područja živiničke, ali i susjednih općina!/Š.Gadžo/

Skok u vodu

Dobra posjeta uprkos zahlađenju

Vaš komentar na članak: