Jutros su članovi Duvačkog orkestra Konjuha svirali budilnicu ulicama grada, a zaustavili su se u parku iza bivšeg hotela Konjuh, kako bi se pridružili građanima na zajedničkoj proslavi 1.maja.

 Uz harmikaše Ćuta benda i Konjuhovce, te pjesmu okupljenih građana, veselje je započelo po "redu vožnje", a danas sve ide individualno, kako nam reče Rasim Šahinpašić, koji je bio zadužen za vedru atmosferu među okupljenima na jutarnjem druženju.

 Među glazbenicima je vladalo zadovoljstvo, jer se raduju ovakvim druženjima.Kažu da , dok sviraju ulicama grada, nailaze na pažnju sugrađana, koji ih zaustavljaju i nude pića i mezetluke!Jutros su se osvježili kafom i sokovima, a bilo je mezetluka i slatkiša.Najviše je bilo aktivista UG Josip Broz Tito, a aktivistkinje Rada i Nada su se pobrinule da nikome ništa ne fali-pogotovu kafe.

  "Pripremili smo sve što treba, svi su bili zadovoljni i to nam je najveća nagrada za ovaj posao, koji obavimo sa velikim zadovoljstvom", objašnjavaju nam "zaposlenice" ovog jutra, zadužene za logistiku!

  I tako uz druženje i odlazne taktove duvača u pravcu Banovića, okupljeni građani su se razišli svako na svoju stranu i po vlastitom izboru će nastaviti proslavu praznika rada-1.maja!/Š.G./

Taktovi za lagano buđenje i podsjećanje da je stigao 1.maj

Kolo uz taktove Ćuta benda

Rada i Nada, uz asistenta Nevenku, pripremale kafu i sokove

Bivši fudbaler Rasim Šahinpašić, a sada humorista, bio zadužen za vedro raspoloženje, u čemu je imao mnogo uspjeha!
 

Vaš komentar na članak: