Juče su službenici PS Živinice zaprimili prijavu da je od strane NN lica, u neutvrđeno vrijeme, izvršeno otuđenje oko 150 metara elektro-kabla u krugu PK "Dubrave".

  Uviđaj su izvršili službenici policije OKP PU Živinice, koji poduzimaju neophodne mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog događaja./MUP TK/

Izazivanje opće opasnosti

Dana, 15.07.2012.godine službenici policije PS Živinice, lišili su slobode M.F., rođen 1984.godine iz Živinica, zbog postojanja osnova sumnje da je istog dana počinio krivično djelo izazivanje opće opasnosti, nakon čega je priveden u prostorije PS Živinice radi kriminalističke obrade.

  Naime, službenici policije su zaprimili prijavu da je istog dana ispred diskoteke u Živinicama u ulici Oslobođenja došlo do tuče između više lica, nakon čega je M.F. pucao iz vatrenog oružja – pištolja, kojom prilikom je S.S., rođen 1985.godine iz Živinica zadobio tešku tjelesnu povredu, a T.L., rođen 1991.godine iz Živinica laku tjelesnu povredu (konstatovane od strane ljekara UKC Tuzla).

  Uviđaj su na mjestu događaja izvršili kantonalni tužioc i službenici policije OKP PU Živinice, koji u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom Tuzla poduzimaju neophodne mjere i radnje na dokumenotvanju ovog događaja./MUP TK/

Vaš komentar na članak: