Temeljem naloga Kantonalnog suda iz Širokog Brijega, Federalna uprava policije je 07. 10. 2009. godine, raspisala međunarodnu tjeralicu za OLIVEROM KNEZOVIĆEM, rođen 1974. godine u Sarajevu, s prebivalištem u Širokom Brijegu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva, u sticaju s kaznenim djelom ubojstva u pokušaju.

 Molimo sve koji posjeduju informacije o kretanju tražene osobe da iste dostave najbližoj policijskoj stanici ili Federalnoj upravi policije.

 Inače, u sklopu istrage o okolnostima bjekstva Olivera Knezovića iz prostorija za zadržavanje Odjela sudske policije, juče je slobode lišeno 8 sudskih policajaca koji su tijekom dana proslijeđeni Tužiteljstvu Zapadno-hercegovačkog kantona zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo „protuzakonito oslobađanje osobe koja je lišena slobode“ KZ FBiH.

 Također, u sklopu rasvjetljavanja svih okolnosti oko događaja u Širokom Brijegu jučer i danas je u prostorijama Federalne uprave policije u Sarajevu obavljeno više informativnih razgovora s osobama koje su identificirane kao očevici ili sudionici navedenog događaja.

 U tijeku su daljnje aktivnosti policije na potpunom rasjvetljavanju i otkrivanju svih počinitelja kaznenih dijela za vrijeme navedenog događaja./FEDERALNA UPRAVA POLICIJE/

 

Vaš komentar na članak: