Popularni živinički restoran "Oko" od danas će svoje usluge građanima pružati na novoj lokaciji, u prostoru nekadašnje Robne kuće Trgozada, u blizini Policijske uprave Živinice.

 "Obavještavamo naše stare goste, kao i nove, da smo promijenili lokaciju i pozivamo ih da se i dalje družimo uz muziku, dobro jelo i piće.Zadržan je isti broj mjesta, kao i u ranijem prostoru kod DOma zdravlja, dakle možemo primiti blizu 200 gostiju, što je dovljno za održavanje raznih manifestacija, svadbi, maturskih večeri, poslovnih ručaka i ostalih zabava", kaže nam menadžer "Oka" Stjepan Kulić.

 Nova lokacija restorana "Oko" u Živinicama, čiji je vlasnik Vahid Bešlija, nastavlja pružati usluge, kao i ranije:

 "Svaki dan nudimo svježa jela i pića, uz najpovoljnije cijene u gradu.Takođe, organizovali smo i kućnu dostavu hrane, ili dostavu hrane na razna radilišta.Već smo imali jednu predpremijeru što bi se reklo, tako što smo juče ugostili preko stotinu mladih ribolovaca iz cijele Bosne i Hercegovine i svi su bili zadovoljni kvalitetom naših usluga", kaže Bešlija.

 Uprava restorana "Oko" će pripremiti specijalnu zabavu za svoje vjerne goste, odmah iza Bajrama, na kojoj će prezentirati specijalitete kuće, koji će se naći u redovnom meniju ove popularne ugostiteljske kuće!/Š.Gadžo/

 

Restoran "Oko"  od danas  na ovoj lokaciji

Osoblje restorana očekuje goste u novom objektu
 

Vaš komentar na članak: