Plesni virus orijentalnog plesa ipak je osvojio Živinice, naime kako smo i najavljivali Samir Rich profesionalni plesač i koreograf plesnog studija "Rich" iz Tuzle u Srijedu 10-tog Oktobra ipak otvara vrata svog studija za sve Živiničane.
Treninzi će početi u 19 sati u sali iznad malog Binga u MZ Rudar. Neizmjernu zahvalnost kako Samir kaže duguje i našem portalu.

  "Veliko Vam hvala što ste nam ukazali svoje povjerenje i prepoznali naš kvalitet, Vaš portal je zaslužan više nego iko što ćemo napraviti jednu finu i veliko brojnu ekipu i u Živinicama. Rezultat ćete također vidjeti tamo negdje u proljeće kada planiram prikazati i performans orijentalnog plesa negdje u gradu", izjavljuje Samir za naš portal.

  Još smo saznali da to neće biti klasični časovi orijentalnog plesa nego će to biti interesantne radionice u kojima će se vladati i jogom, meditacijom kao i mnogim drugim stilovima plesa. Oni koji se nisu još odlučili ili ne znaju o čemu se radi sve potrebne informacije kao i broj telefona mogu dobiti na officialnoj stranici grupe RICH: www.samirrich.com

Vaš komentar na članak: