Gradska športska dvorana. Gledatelja 1000.Suci: Dražen Begić i Andrija Knezović (Mostar).Nadzornik: Pero Marić (Mostar).Sedmerci: Izviđač 7/5, Konjuh 2/2. Isključenja: Izviđač 4, Konjuh 18 minuta.

 HRK IZVIĐAČ Mi GRUPA: B. Burić (15 obrana), Bumbak, Miličević, Malinović 2, Zeljić 3, Herceg 3, Matić 3, Čolak 1, Boras 3, Vidović 3, Zadro 1, Ilić 1, Džeba 4, Lovrinović 4, Gruičić 5, S. Burić 3.Trener: Silvio Ivandija.

  RK Konjuh: Kamberović, Beširović (8 obrana), Hadžiomerović 1, Bozoljac 5, Ivanišević, Rožajac, Čirak 2, Ferhatbegović 1, A. Muhić 2, Smajić 1, M. Muhić

   Kao što se i očekivalo, Izviđač je u svojoj dvorani bez većih problema pobijedio momčad Konjuha iz Živinica uvjerljivim rezultatom 36:20, poluvrijeme 15:10. Gledatelji, koji su dobro popunili Gradsku športsku dvorana u Ljubuškom, mogli su uživati u rukometnoj predstavi. Borbenost i požrtvovnost, kao i svim prethodnim utakmicama ove sezone, krasila je igru skauta.

   Nešto ozbiljniji otpor gosti su pružili u prvom dijelu prvog poluvremena kada se Izviđač dosta ispromašivao u napadu.

   U drugom dijelu, "skauti" su zaigrali još čvršće u obrani. Kako su naši rukometaši igrali u obrani, govori podatak da su gostujući rukometaši uspjeli za 11 minuta nastavka postići tek jedan pogodak, a naši rukometaši 6, te u 41. minuti steći prednost od deset pogodaka (21:11). Sljedećih desetak minuta, gosti ne dozvoljavaju "skautima" da povećaju prednost tako da je u 54. minuti rezultat glasio 29:19. Zadnji 5-6 minuta i slijedi "potop"  gostujućih rukometaša, "skauti" postižu sedam a primaju jedan pogodak i stižu do ovogodišnje rekordne pobjede od šesnaest golova razlike.

   Ovom pobjedom Izviđač je zadržao prvo mjesto na ljestvici sa osvojenih 18 bodova iz sedam susreta, dok je Konjuh ostao na posljednjem mjestu sa svega jednim osvojenim bodom./www.hrk izvidjac.ba/

Sa utakmice u Ljubuškom
 

Vaš komentar na članak: