Popularni živinički fudbaleri Slavena, braća Mirnes i Mirza Salihović, u nastavku sezone neće igrati u istom klubu. Mirza je već prešao u Rudar iz Bukinja, a imao je više ponuda, o čemu kaže:

 "Pregovarao sam još sa Gradinom iz Srebrenika, Prilukom i Bratstvom iz Gračanice, ali je najbolja ponuda stigla iz Bukinja, koji žele preći u viši takmičarski rang. Uz to prevagnula  je i blizina ovog kluba, tako da sam odlučio od proljeća igrati za ovaj rudarski tim".

 Golgeter Mirnes Salihović /slika na naslovnici/ još nije odlučio kojem će se carstvu privoljeti, mada je izvjesno da je najbliže Slavenovom dresu.

 "Najbolje bi bilo da nađemo zajedničko rješenje i ostanem u Slavenu, međutim, od nekoliko klubova koji su za mene zainteresovani najbliže je Goražde, koje se želi pojačati, kako bi opstali u Prvoj ligi FBiH", kaže nam Mirnes Salihović.

  Bilo bi šteta da ovaj vrsni golgeter napusti Slaven, ali se nadamo da će uprava Slavena naći najpovoljnije rješenja za sve, posebno publiku, koja se zaželjela nogometa i lijepih golova Mirnesa Salihovića!/Š.G./

Vaš komentar na članak: