Bili smo jutros iznenađeni viješću povodom smrti bivšeg direktora Energopetrola Živinice Seada Šahinpašića.                    

   Sead Šahinpašić, dugogodišnji privrednik je bio i direktor vlasniku naše Firme Sanpro, te je time ostavio neizbrisiv trag u njegovom radu.Mi radnici i direktor firme "Sanpro" Živinice sa porodicom, povodom smrti direktor Seada, izražavamo naše najiskrenije saučešće porodici preminulog.                   
  Znamo da se ta bolna činjenica i neumoljiva istina ne mogu izmijeniti ma koliko mi to željeli,ali se nadamo da će porodicama Alme i Almira i brojnim prijateljima našeg Seada biti bar malo lakše kada saznaju da i mi dijelimo bol sa svima njima i da smo i mi direktora Seada smatrali našim prijateljem.
    
   Zato neka je svima njima bar mala utjeha u ovom momentu to da u nama imaju iskrene prijatelje,da dijelimo bol sa njima i da im pružamo moralnu podršku da imaju sabura i prebrode ovaj nenadoknadivi gubitak.Neka je našem rahmetli  Seadu rahmet duši i neka mu dragi Allah podari lijepi đženet jer ga je on svojom
dobrotom, svojim djelima i svojom nesebičnošću sigurno zaslužio.

  Njegov vedri lik je za nas nezaboravan,njegova djela su za nas uvijek bila podstrek u radu i direktor Sead će uvijek ostati u našim srcima i lijepom sjećanju. Molimo Vas da naše iskreno saučešće prenesete svim članovima njegovoe porodice,njegovoj gospođi, te njegovoj kćerki Almi i sinu Almiru i njihovim porodicama, te bratu Safetu i njegovoj porodici.

   Dalje, molimo da naše saučešće prenesete i svim sadašnjim i bivšim radnicima Energopetrola, kojima je Sead bio i ostao drag direktor./S poštovanjem, direktor Sanpra Nezir Trumić/.                                   

Vaš komentar na članak: