Općinski odbor SBB BiH Živinice  je u sklopu nastavka svojih izbornih aktivnosti  u protekloj  sedmici izvršio obilzak velikog broja mjesnih zajednica u općini Živinice.

 U prisustvu velikog broja članova i simpatizera održani su skupovi u MZ Bašigovci, na kojem su prisutni izrazili veliko nezadovoljstvo prema dosadašnjom političkom vladavinom i političkim jednoumljem, te podržali politički program i platformu SBB Živinice, koju je detaljno obrazložio kandidat za načelnika općine Živinice mr.sci. Sanel Razić.

Podrška u Podgajevima

 Nastojeći  ostvariti što veći kontakt sa mještanima, SBB BiH Živinice je 29.avgusta održao treću javnu tribinu  u MZ Podgajevi, gdje se u prepunim prostorijama tamošnje škole,  predstavljajući svoje kandidate i programsku platformu, ispred OO SBB BiH Živinice prisutnima obratio predsjednik OO SBB BiH  Mehmed Alispahić, kandidat SBB BiH  za načelnika općine Živinice mr.sci Sanel Razic i predsjednik izbornog staba SBB BiH Abid Kikić.

Podrška kandidatu za načelnika

  Intenziviran rad na terenu obilježio je obilazak i drugih mjesnih zajednica općine Živinice, u kojima SBB BiH ima svoje ogranke. Tako je SBB BiH Živinice 30.avgusta održao javne tribine u MZ Lukavica Gornja i Lukavica Donja, dan kasnije u MZ Tupković i MZ Gračanica, te 1.septembra u MZ Dubrave Donje i Dubrave Gornje, na kojima je pružena apsolutna podrška dosadašnjem radu OO SBB BiH, te se izrazilo veliko zadovoljstvo odabirom kandidata za Općinsko vijeće Živinice.

  Na svim pomenutim skupovima vladala je euforična i  bezrezervna podrška kandidatu SBB BiH za načelnika općine Živinice mr.sci. Sanelu Raziću./SBB-Informativna služba/

Skup u Bašigovcima-očekuju promjene i bolju političku klimu
 

Sa skupa u Podgajevima

SBB-stop jednoumlju 

Mještani vodili zanimljivu raspravu sa rukovodstvom i kandidatima SBB za prestojeće izbore

Susreti u Tupkoviću privukli velku pažnju članova i simpatizera stranke

Rukovodstvo SBB Živinice i kandidati za predstojeće izbore
 

Vaš komentar na članak: