Među uspješnije manje firme, ili bolje reći trgovinske radnje u našem gradu, svakako je i Šemsa-Komerc,  koja je počela s radom  1995. godine.Tada je to bio butik raznovrsne konfekcije, uglavnom  uvoznog porijekla.

   «Počeli smo s raznovrsnom tekstilnom robom i materijalima za izradu odjeće.To nam je pomoglo da lakše proniknemo u tajne ovog posla, ispitivali smo tržište, pa smo odlučili da  2002.godine promjenimo ponudu naših roba, te smo   se specijalizirali za prodaju zavjesa i dekorativnih platna. Takođe šijemo zavjese po mjeri i želji naših mušterija. Izrađujemo i dekorativne paravane, koje su naši kupci odlično prihvatili i poznati smo po kvalitetnoj i urednoj izradi. Istakla bih i da izrađujemo tzv. "rebraste" zavjese, tako da kupci mogu birati, pored klasičnih bijelih – i "rebraste" zavjese u nekoj drugoj boji», ističe direktorica firme Suada Sinanović.

   Zaposlenici prodavnice Šemsa-Komerc su poznati po ljubaznosti i profesionalnosti, čiji je osnovni  imperativ  – zadovoljan kupac!Prodajni objekat se nalazi na Bulevaru u Živinicama, u stambeno-poslovnom objektu odmah iza RK Omega./Š.Gadžo/

Šemsa-Komerc:najraznovrsnija ponuda zavjesa i paravana

Vrijedne ruke zaposlenih Šemse-Komerc udovoljiće potrebe najzahtjevnijih kupaca
 

Vaš komentar na članak: