Nesvakidašnji prizor na Gradskom bulevaru Živinice sinoć su mogli vidjeti slučajni prolaznici kao i svi oni koji su sa namjerom došli da se zabave i da daju svoju podršku omladini koja, je uspješno izvodila svoje umjeće na "bini za mlade" .

  Naime, na Gradkom bulevaru Živinice 30.3.2012, u večernjim satima je održana prva u nizu humanitarnih akcija "BUBASVABA IN MEMORIAM HIP HOP PARTY",u znak sjećanja na nikad ne prežaljenog Živiničanina, i velikog prijatelja Mirnesa Musića (Bubašvaba) .

  Ovaj događaj je realizovan zahvaljujući uspješnoj organizaciji živiničkih breakera, tuzlanske stare škole " Breakdance team Dirty Angel’s" i Udruženja mladih "Plamen Nade ", Živinice .Živinički breakeri, tuzlanski  " Breakdance team Dirty Angel’s su se potrudili da naprave dobru zabavu za sve posjetitelje , a volonteri Udruženja mladih  "Plamena Nade"  su bili zaduženi da se akcija uspješno realizuje i prođe bez problema, u čemu su svi uspjeli.

  Sav prikupljen novac ide za pokrivanje troškova ove humanitarne akcije, kao i za realizaciju sljedeće, koje će se održati 14.aprila 2012.godine u Diskoteci "CAPO" Živinice,svi ste dobrodosli.Ukoliko ste iz nekog drugog grada, a želite da date doprinos ovoj humanitarnoj akciji možete to učiniti uplatom određene sume novca na  račun broj:  676 416 2001 162 198- kod Raifaisen banke.

  Ovo je samo jedan u nizu primjera da mladost i kretivnost idu zajedno,sve je stvar dobre volje da li će i kad će omladina uraditi nešto korisno za svoju zajednicu./Jasmina Maslić/

Svi za Bubu-aktivisti sinoćne akcije

Učesnici zabavnog programa

Sa majicama popularnog Bubašvabe

Akrobacije na Bulevaru
 

Vaš komentar na članak: