Slaven u okviru 2.kola Prve lige F BiH sutra igra u Orašju protiv istoimene ekipe. Nakon uspjeha u prvom kolu protiv Omladinca i poraza Orašja od Jedinstva u Bihaću s tri gola razlike daje šanse Prvoligašu iz Živinica da se nada povoljnom rezultatu!

  „Orašje je uvijek neugodan protivnik bez obzira gdje se igra.Psihološka prednost je na našoj strani, uslovi za igru u Orašju su odlični i idemo da se nadmećemo. Sudeći prema onome što su moji fudbaleri pokazali  protiv Omladinca nadamo se  povoljnom rezultatu, a to znači sve osim poraza bio bi naš novi uspjeh“, rekao je trener Adi Subašić.

   Prednost Slavena pred gostovanje u Orašju je veliki izbor kvalitetnih igrača, svi su spremni za borbu, a   Semir Borogovac prognozira:

   „U Orašju nemamo šta izgubiti, idemo odigrati kako znamo i dobar rezultat sigurno neće izostati.Domaćini su favotirti zato što igraju pred svojom publikom, ali kvalitet je na našoj strani“.

   Utakmica u Orašju novi je test za Slaven!Ukoliko pobijede ili odigraju nerješeno sigurno će imati važnu ulogu u ovogodišnjem šampionatu Prve lige F BiH./Š.G./ 

Orašju prednost domaći teren a Slavenu  veći izbor igrača
 

Vaš komentar na članak: