Ekipa Slavena još je na odmoru, ali već u subotu 26.januara igrači se okupljaju i počinju pirpeme za novu sezonu.Uprava kluba je činila napore na obezbjeđenju uslova, kako bi se Slaven što bolje pripremio za nastavak prvenstva u Drugoj ligi-Sjever. O novostima pred početak priprema predsjednik Slavena dr.Husnija Majdančić kaže:

 
 "Moram prvo istaći jednu tužnu vijest, a to je da smo 7.januara izgubili nekadašnjeg uspješnog sekretara i aktivistu Slavena Bratislava Batu Radojićića, koji je umro u Tuzli. Podsjećam da je ovaj uzorni sportski radnik bio aktivista u klubu u vrijeme najvećih uspjeha Slavene i da je 12 godina činio dio uspješne uprave naše ekipe. Delagacija Slavena prisustvoala je posljednjem ispraćaju našeg Bate na groblju Trnovac u Tuzli.
 
 Drugo što bih želio reće jeste da je novi trener Slavena Mido Memišević, koji je i ranijih godina više puta bio na čelu stručnog štaba. U samoj ekipi doćiće do manjih promjena pošto su neki igrači otišli, a i dalje ćemo se oslanjati na vlastiti igrački pogon", riječi su predsjednika Slavena dr.Majdančića./Š.G./

/Slika na naslovnici:sa posjete delgacije Slavena oboljelom Bati Radojičiću oktobra prošle godine!/

Vaš komentar na članak: