Danas je po veoma teškom terenu odigrana utakmica između Slavena i Mramora. Slaven je dobro otvorio utakmicu i uprkos lošem terenu uspio je prvi dio utakmice riješiti u svoju korsit golom Hasanovića za 1:0. Utakmica je obilovala prekidima, koji su više koristili gostima.

  Uprkos tome Umihanić uspijeva postići gol za vođstvo Slavena od 2:0. Kada se pomislilo da je pobjeda na vidiku dolazi do preokreta. Nakon prekida gosti uspijeva postići gol za golom i izjednačiti na 2:2, te tako neporaženi napustiti Živinice.

 Domaći su imali primjedbe na suđenje, jer je Slavenu poništen jedan gol, što je išlo u korist gostujućeg tima. Na kraju obje ekipe su osvojile po jedan bod, a igrači Mramora su zadovoljniji krajnjim ishodom utakmice.

  Ekipa Priluka  uspjela je iz Dubokog Potoka doći  neporažena. Rezulatt utakmice Ingram-Priluk 0:0.

Rukomet: Čelik-Konjuh 28:24

   Ekipa Konjuha u 3.kolu Lige 6 je izgubila u Zenici.Čelik je pobijedio rezultatom 28:24 i nalazi se na posljednjem 6.mjestu bez bodova. Kod Čelika je bivši Konjuhovac Kadić postigao 8 golova, dok je za utjehu strijelac utakmice bio Rahimić sa 10 postignutih golova.

   U 4.kolu, koje se igra 15.maja, Konjuh gostuje u Ljubuškom, gdje će igrati protiv Izviđača.

 U Banja Luci je Borac bio bolji od Sloge i pobijedio tijesnim rezultatom 25:24, te sa 9 bodova zauzima 1.mjesto. Najubjedljiviju pobjedu postigli su rukometaši Gradačca, koji su savlaadali Izviđača rezultatom 30:20./Š.G./

Vaš komentar na članak: