Danas i sutra se igraju nove prvenstvene utakmice rukometaša i nogometnih ekipa. Konjuh gostuje u Sarajevu i igra protiv Bosne, trenutno 2. mjesto na tabeli Premije lige BiH. Ova utakmica igra se danas od 17 sati. Ženski rukometni klub Živinice gostuje u Bihaću i igra protiv istoimene ekipe.

 Slaven gostuje u Odžaku i igra protiv domaćina Odžaka 102. Nimalo lak zadatak za podmlađenu ekipu Slavena, za razliku od Priluka koji dočekuje Dinamo iz Donje Mahale, koja je predposljednja na tabeli.Zanimljiv duel imaće Mladost iz Malešića, trenutno su na 1.mjestu, ali gostuju na neugodnom terenu po goste-u Mramoru, te bi lako moglo doći do smjene na čelu tabele.

 Utakmie Druge lige FBiH-Sjever igraju se danas, sa početkom od 15 sati.

 Ženski nogometni klub Fortuna igra najvažniju jesenju utakmicu, jer u goste stiže trenutno prvoplasirana ekipa Željezničara iz Bosanke Krupe. Ova utakmica igra se u nedjelju, 20.oktobra i počinje u 14,30 sati. Pošto su nogometašice Fortune pretrpjele samo jedan poraz, biće zanimljivo kako će proći protiv Željezničarki, koje su prošlo kolo protiv Mostarki završile remijem.

 Ovo je posljednje kolo i najvažnija utakmica pa se očekuje velika podršla sa tribina stadiona Slavena.

Vaš komentar na članak: