Fudbalski klub Priluk nakon uspješne sezone u Drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine-grupa Sjever, organizuje 2.Memorijalni malonogometni turnir "Muhamed Klapić", u znak sjećanja na poginulog borca ARBiH tokom posljednjeg odbrambeno oslobodilačkog rata.

 Organizacioni odbor vrši posljednje pripreme, a tokom dana izvršene se popravke rasvjete na stadionu malih sportova, tako da su stvoreni uslovi i za odigravanje noćnih utakmica, o čemu nam član Odobra Edin Omerkić kaže:

 "Svi potrebni uslovi za odigravanje turnira su završeni, imamo i rasvjetu tako da se noćne utakmice u ove ljeten tople dane, mogu normalno igrati. Turnir počinje 7.jula i traje osam dana, kada ćemo znati pobjednike, koje očekuju vrijedne nagrade".

 Prošle godine na turniru u Priluku učestvovalo je 16 ekipa, a ovoga puta organizatori očekuje više ekipa. Vrijedni članovi Organizacionog odbora u sastavu Muamer Zukić, predsjdnik i članovi Edin Omerkić, Nusret Avdihodžić, Ćazim Omić i Elvir Omerkić, očekuju veliki broj ekipa, ali i posjetilaca, jer će narednih dana Memorijalni turnir "Muhamed Klapić" biti u središtu pažnje ove MZ i šire! /Š.G./

Uspješna sezona prilučkih fudbalera

Na redu 2.Memorijalni turnir "Muhameda Klapića"

 

Vaš komentar na članak: