Sport:Turnir u malom nogometu

Tokom proteklog vikenda na stadionu udruženja «Selsebil» odigran je malonogometni turnir.Učešće na ovom turniru uzele su ekipe već pomenutog udruženja kao i ekipe Dubrava i Mreže mladih Civitasa BiH,lokalnog tima Živinice.

  Ovaj turnir imao je za cilj da se dokaže saradnja između udruženja, te za cilj je imao bolje upoznavanje članova ekipa.Organizacija ove aktivnost je bila na zavidnom nivou pa organizatori zaslužuju sve pohvale.Ekipa MMC-a Živinice se pokazala kao izvrstan protivnik,ali na strani drugih ekipa je bilo više iskustva i odigranih utakmica, pa tako se MMC Živinice od šest ekipa plasirala kao treća,a potrebno je reći da je ekipa MMC-a Živinice bila najmlađa ekipa.

  Za MMC Živinice igrali su:Hadžiavdić Tarik,Redžić Senad,Mukinović Denijal,Smajlović Zikret ,Ademović Admir i Numanović Muamer.Nadamo se da ćemo nastaviti saradnju sa organizatorom ovog turnira Udruženjem «Selsebil». te da će ovih sportskih aktivnosti biti u budućnosti./Press služba Mreže mladih Civitasa BiH,lokalnog tima Živinice/

Detalj sa turnira u malom nogometu