Sutra se nastavljaju borbe na zelenim terenima drugoligaša, pa će u Živinicama gostovati Mladost iz Tinje, dok će NK Priluk gostovati kod zahuktale kalesijske Bosne.

   Pred sutrašnju utakmicu mladi napadač Slavena Samir Memišević očekuje novu pobjedu:

  "Naravno da osim pobjede ništa drugo ne dolazi u obzir, jer smo sigurno spremnija ekipa od gostiju.Bitno je da ih nećemo podcjeniti i  da ćemo dati sve od sebe da pobjedimo sa sto vise golova razlike.Da to možemo pokazali smo pobjedom u prošlom kolu u Orašju, kada smo Hajduku dali 4 gola. Zato pozivam sve navijače i simmpatizere kluba, željnih golova, da dođu i da nas podrže, jer ekipi sa puno mladih igrača, kao što je naša, potrebna je podrška.Ukoliko nismo imali sreće u prva tri kola, nadam se da nam ovoga puta neće okrenuti leđa"!

  Parovi 5. kola Druge lige FBiH – grupa Sjever (10/11.09.2011.): Dinamo – Sloga, Dizdaruša – Mramor, Slaven – Mladost (T) 16,30 sati, Radnik – Hajduk, Mladost (P) – Radnički, Bosna (K) – Priluk, Ingram – Tuzla, Bosna (M) – Mladost (M).

 Nakon nogometa počinju i uzbuđenja na rukometnim terenima.U okviru Premijer lige rukometaša Konjuh prvu utakmicu gostuje u Zavidovićima, gdje će igrati protiv Krivaje, koju je ovog ljeta pojačao naš Emir Rahimić.

 Ekipa Konjuha u reformiranoj Premijer ligi nastupiće kompletna, pa će biti zanimljivo kako će mlada ekipa započeti novu sezonu!/Š.G./

Vaš komentar na članak: