Od danas pa do nedjelje u BiH su na rasporedu utakmice premijer liga u rukometu i prvih liga u nogometu.Pažnja naših sportskih simpatizera okrenuta je ka utakmicama RK Konjuh i Slavena, dok rukometašice u 7.kolu Premijer lige BiH pauziraju zbog neparnog broja ekipa u ligi.

 Slaven na svom terenu dočekuje Jedinstvo iz Bihaća i nadati se novoj pobjedi na domaćem terenu, kako bi se nadoknadio visok poraz u prethodnom kolu u Bugojnu, kada je Iskra pobijedila 5:0.

 Stolari u Gradskoj dvorani dočekuju novajliju u ligi, ekipu Celika i osim pobjede ništa drugo ne dolazi u pitanje, ističu naši rukometasi, koji su u prethodnom kolu poraženi od sarajevske Bosne.Emir Rahimić obećava visoku pobjedu i svakako svoj veliki doprinos.Protiv Bosne u Sarajevu Rahimić je bio jedan od najboljih igrača na terenu, a mrežu Grahovca zatresao je čak 8 puta.

 U ostalim utakmicama 8.kola Premijer lige BiH u rukometu sastaju se Bosna V – Sloga, Lokomotiva-Bosna S ( srijeda 11.novembar), Krivaja-Gradačac (danas  6.novembar), Gorazde-Zrinjski i Borac-Izvidjač./Š.G./
  

Vaš komentar na članak: