Od početka predizborne kampanje politčke partije nastoja na što raznovrsniji način doći do potencijalnih glasača i upoznati ih sa svojim programom aktivnosti, u slučaju da im se pruži prilika i budu izabrani na predstojećim lokalnim izborima.

 Tako je danas OO SUND BiH Živinice organizovao info pult, gdje su aktivisti stranke predstavljali zainteresovanim građanima Program SUND BiH za lokalne izbore 2012.godine i dijelili promotivni materijla.

  O rezultatima današnjih aktivnosti info pulta kod MSŠ Živinice, predsjednik Komisije za kampanju i portparol ove političke partije Rahman Džekić je rekao:

 "Pozitivno sam iznenađen velikom zainteresovanošću građana naše opštine za naš Program rada, a u prilog tome govori i činjenica da smo za 2 sata podijelii oko hiljadu komada tiketa sa nazivom stranke, te drugog promotivnog materijala. Uz to, mnogim građanima smo obrazložili šta ćemo učiniti u narednom mandatnom periodu, ukoliko nam daju povjerenje.

  Posebno napominjem da mi ne želimo vlast radi vlasti, već želimo da budemo dio građana u vlasti, koji će rješavati njihove velike probleme. Dakle, želimo biti servis građana u institucijama sistema, kako bi naši građani, ma iz koje političke partije dolazili, bili zadovoljni svojim životom i radom svojih predstavnika u vlasti na lokalnom nivou", rekao je Rahman Džekić, inače kandidat SUND BiH za člana OV Živinice./Press SUND BiH/

Današnja ekipa vrijednih članova SUND BiH kraj info pulta

Razgovori sa građanima kraj info pulta
 

Vaš komentar na članak: