Za samo nekoliko dana, od 24. do 26. maja, na Kozari u hotelu Monument okupljaju se PR stručnjaci iz cijele regije na višednevnoj edukativnoj konferenciji o odnosima s javnošću.
 
  PROACTIVE se ove godine održava osmi put i ujedno obilježava 10 godina postojanja agencije PRIME Communications, koja je organizator.Konferenciju će otvoriti Pascal Beucler /slika na naslovnici/, potpredsjednik i glavni strateg MS&L grupe sa predavanjem pod nazivom "PurPle (Cilj & Ljudi)" u kojem će govoriti o značaju integracije ljudi u djelovanje kompanija i organizacija, kao i ostvarivanju ciljeva.

  “Drago nam je da ove godine imamo među predavačima međunarodna imena ali i predavače iz regije koji su ostvarili svjetske uspjehe u protekloj godini. Vjerujemo da će učesnici PROACTIVE-a, kojih je ove godine više nego ikada i koji nam dolaze iz BiH, Srbije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore, čuti mnogo zanimljivih primjera iz prakse koje će moći iskoristiti u svom radu”, istakla je Lejla Brčaninović, PR direktorica agencije PRIME Communications.

  Na PROACTIVE-u će predavati Slavica Squire, osnivač i vlasnik prvog NLP Instituta i prve Coaching Akademije u Srbiji koja će govoriti o značaju interne komunikacije, Dragana Đermanović, vlasnica agencije PR Pepper i strateški konsultant agencije PRIME Communications koja će predstaviti svoj case online strategije za Novaka Đokovića i mnogi drugi ugledni predavači.
 
  Pored korisnih i zanimljivih predavanja učesnici će imati priliku da učestvuju u PROACTIVE World Cafe radionici u sklopu koje će diskutovati i razmijenjivati mišljenja o nekoliko veoma aktuelnih i značajnih tema za PR profesiju. Moderatori u sklopu radionice će biti Robert Čoban, Drenislav Žekić, Ksenija Renko, Peđa Ašanin Gole i Robert Ličen.  

  Više informacija o konferenciji svi zainteresovani mogu saznati na www.proactive.ba./Press PRIME Communications/

Vaš komentar na članak: