Sarajevo, 6.oktobar-  U Sarajevu, u dvorani „Mirza Delibašić“  KSC „Skenderija“, 4. decembra koncert će održati hrvatska muzička zvijezda Tony Cetinski. Da publiku očekuje istinski spektakl potvrđuje činjenica da u posljednjih par godina rasprodaje najveće dvorane širom regije i da će ovo biti njegov prvi nastup u glavnom bosanskohercegovačkom gradu nakon gotovo  pet godina. Podsjećamo, 3. Marta 2006. Tony je nastupio pred prepunom Zetrom.
 
   Suvereni vladar regionalnih muzičkih top lista u Skenderiji će prirediti nastup na kakav smo navikli samo od svjetskih izvođača. Pored svojih izvrsnih vokalnih sposobnosti koje je dokazao brojnim muzičkim nagradama kao i saradnjom sa velikanima svjetske muzičke scene kakvi su sigurno Jose Carreras i Michael Bolton, Tony Cetinski je poznat i kao vrhunski zabavljač i pravi "showman" koji svoju publiku na koncertima uvijek ispuni pozitivnim vibracijama.
 
   Prvi je muzičar koji je pjevao rasprodanoj zagrebačkoj Areni, dva dana za redom. Tony Cetinski 2009.godine bio je najemitiraniji izvođač u Hrvatskoj. Tokom godina uspješne karijere  za svoj rad, uz pljesak i ljubav publike, dobio je i brojna priznanja, odlikovanja i nagrade . Poznat kao majstor ne samo vokalne interpretacije, nego i vrhunski showman, Tony Sarajlijama obećava dvosatni spektakl.

  O kartama za koncert, odnosno kada će biti puštene u prodaju, na kojim mjestima i po kojoj cijeni  javnost će biti naknadno obaviještena.

Toni Cetinski na sceni
 

Vaš komentar na članak: