Pridružite se ovog ljeta predavačima sa univerziteta Harvard, Jejl, Kornel, Amherst koledža i Vitmanove škole za menadžment koji podučavaju praktične vještine koje će Vam pomoći pri zapošljavanju.

  Naučite se kako izraditi web stranicu, kako koristiti Facebook da unaprijedite karijeru, kako započeti biznis. Vježbajte govoriti engleski sa izvornim govornicima engleskog jezika, vježbajte javno govorništvo, naučite kako prezentovati poslovnu ideju, unaprijedite vještine korisne za intervju. Naučite se kako napisati uspješan životopis i kako uspješno aplicirati za posao.

  Tuzlanski ljetni institut nudi kurseve u trajanju od jedne do četiri sedmice. Svi kursevi su besplatni, a sve što Vam treba je velika motivacija i prisustvo na svim časovima. Kursevi iz infomacionih tehnologija i engleskog jezika su namjenjeni srednjoškolcima koji ovog juna završavaju treći razred i svim univerzitetskim studentima iz Tuzlanskog kantona.

   Tuzlanski ljetni institut također nudi kurs poduzetništva za trenutne i buduće poduzetnike sa novčanom nagradom za najbolju poslovnu ideju. Svi se kursevi održavaju na engleskom jeziku osim kursa poduzetništva. Saznajte više o kursevima i kako aplicirati na http://www.bildbosnia.org/apply.html./Jasmin Jahić/

Vaš komentar na članak: