U okviru VII TKT Festa "Dani akademskog teatra" večeras,6.aprila  je na repertoaru diplomska predstava studenata Akademije dramskih umjetnosti Tuzla "San ljetne noći".
Autor: William Shakespeare, režija: Vlado Kerošević. Igraju: Gordana Džepina, Asja Husičić, Ana Franjčević, Haris Mrkonja, Edin Suljetović, Vladimir Andrić, Siniša Kahvić, Igor Angirević, Damir Mašić, Irfan Kasumović.

   Predstava se igra u Teatru Kabare Tuzla – Hotel Tuzla u 19,30.

   Sutra, u utorak na repertoaru je «Vojček» kazališta iz Virovitice u Hrvatskoj.Predstava se igra u Bosanskom kulturnom centru s početkom u 19,30 sati.

  U srijedu, 8.aprila nastupa «Vortex», koncert teatarske muzike Beč.Autori su Belma Bešlić i Bernhard Gal.Koncert se održava u Teatar kabareu Tuzla-hotel Tuzla, s početkom u 19,30 sati.

  Četvrtak je rezervisan za «Kauboja», u izvođenju teatra «EXIT» iz Zagreba.Predstva se izvodi u Narodnom pozorištu Tuzla, s početkom u 19,30 sati.

  Posljednji dan TKT-festa, 10.april /petak/ biće «Veče Vojislava Vujanovića» sarajevskog dramskog pisca, u BKC-u, s početkom u 19,30 sati./Š.G./

Kaubojci –  "Exit" Zagreb
 

Vaš komentar na članak: