Danas je iznenada preminula Nada Boras, zaposlenica Konjuha i aktivista u Forumu žena SDP Živinice.Njena smrt je iznendali prije svih njenu najbližu familiju, a potom i brojne prijatelje i poznanike, tim prije što je jutros sve izgledalo lijepo, kada je zajedno sa društvom dočekala limenu glazbu Konjuha u parku kod hotela Konjuh.

  Emir S.Nišić ovako je opisao lik ove vrijedne žene:

  "Kad bih ja znao da postoje riječi dostojne Tvoje dobrote zaredao bi ih sad u nedogled. Jutros je sve izgledalo divno, prazničan i svečan dan, pili smo kavu koju si Ti spremila i koja je uvijek najbolja… a sad drugačije je sve. Još uvijek sam u nevjerici.

  Bila si izuzetna osoba, prepuna prijateljske i istinske radosti prema svima. Bila si i najbolja kuharica na svijetu, to sam uvijek govorio…. Znala Si me i nasmijati, dati savjet kad god je trebalo, radovala se kad bih te upoznao s nekom mojom djevojkom… Bila Si nešto posebno, to znaju svi. Hvala Ti za svaki obrok, svaku kavu, svaku riječ pažnje i za ono što Si mi često ponavljala: „Uči sine , uči.“ Radovalo bi me uvijek kad Te sretnem na ulici, na nekoj od naših radnih akcija, manifestacija, proslava … A sad … eto, izgubio sam nekog dragog ko živio je u ovoj ravnici, ko bio mi je iskren prijatelj uprkos razlici u godinama… Svojom dobrotom sigurno Si zaslužila rajski hlad, samo … nisi trebala otići tako prerano, jer na ovom svijetu ostavila Si prazninu koju niko nikad ispuniti neće. Počivaj u miru, teta Nado".

Vaš komentar na članak: