Nakon završetka Velikog brata, u kojem su imali velikog uspjeha naši sugrađani Enis i Admir Mujabašić, popularni šou širi se prostorima regiona.Održano je više zanimljivih susreta u gradovima odakle su bili učsenci Velikog brata, pa je došao red i na Živinice.

   U nedjelju 14. marta od 17, 30 sati u Gradskoj dvorani u Živinicama popularni blizanci  organizuju humanitarnu fudbalsku utakmicu sa ekipama „Ukućani Velikog brata“, Rukometnog kluba Konjuh i navijača „Drobuljaši“ Živinice.Cijena ulaznice je 2 KM.

   „Sav prihod od ulaznica namijenjen je Omeru Forčakoviću kome je hitno potrebna transplantacija bubrega. Omer je bez ikakvih novčanih primanja, otac dvije maloljetne djevojčice i stanuje u neuslovnoj kući za življenje“, kažu nam blizanci Admir i Enis Mujabašić.

   Oni pozivaju sve koji žele pomoći Omeru Forčakoviću, da zajedno uz druženje pomognu ovom nesretnom čovjeku.Na sposrtsko humanitarnoj zabavi biće prisutni ukućani Velikog brata Admir, Enis, Vladimir, Manuel, Jovana, Kristina, Đorđe, Danica, Mirjana, Radiša, Sandra, Indiana, te Alden i pobjednik VIP serijala Milan – Švabo./Š.Gadžo/

Vaš komentar na članak: