Večeras počinje sportski vikend

Večeras se nastavaljaju sportska uzbuđenja, ali bez nogometa, jer je nastupila zimska pauza.Prve nastupaju rukometašice Živinica, a protivnik je ekipa iz donjeg dijela tabele Lokomotiva iz Mostara.

  Biće to prilika da živiničanke postignu drugu pobjedu i narednu pauzu iskoriste za pripreme, kako bi u nastavku prvenstva igrale značajniju ulogu u Premijr ligi rukometašica.Utakmica izmežu Živinica i Lokomotive igra se večeras, 25.novembar, u Gradskoj dvorani Živinice sa početkom u 19 sati.

 Rokometaši Konjuha sutra dočekuju ekipu Zrinjskog, što znači da je na redu dvomeč između Mostara i Živinica.Utakmica između Konjuha i Zrinjskog igra se 26.novembra u Gradskoj dvorani Živinice sa početkom u 19 sati.

 Odbojkašice Starsa nakon dva gostovanja u Tuzli dočekuju i treću ekipu iz Tuzle!Ovoga puta u Gradskoj dvorani u Živinicama protivnik je ekipa Salinasa.Utakmica se igra u subotu, 26.novembra od 12,30 sati u Gradskoj dvorani Živinice.

 Sve tri pomenute ekipe očekuju podršku publike, pa je ovo prilika da pozovemo sve ljubitelje sporta da danas i sutra bodreći pomognu osvajanje novih bodova!/Š.G./

Iskusni Amel Muhić-uzdanica Konjuha